kahdeksan.net maailma muuttuu..

Plus

Stacks Image 6

PhytoMatrix

Stacks Image 7

Ambrotose BULK

Stacks Image 8

 

PLUS n:o 11127

Soijaproteiini 

 

900mg Jamssi 

 

600mg

PLUS n:o 10704 VAIN OMAAN KÄYTTÖÖN

Jamssia L-glutamiinihappoa L-lysiiniä Glysiiniä L-arginiinia betasitosterolia Ambrotoseajauhetta

PLUS ja PLUS henkilökohtaiseen käyttöön

Sisältö-ajatelma Petri Federley

Ambrotose jauhe

PLUS sisältää pienen määrän monosakkarideja, jotta se toimisi paremmin.

Soijaproteiini/beta-sitosteroli

Käsittääkseni Suomen perus-PLUS purkin kyljessä lukee soijaproteiini, joka käytännössä tarkoittaa ymmärtääkseni beta-sitosterolia joka tarjoaa elimistölle hyvän hormoniaihion. Se ei itsessään ole hormoni vaan helpottaa elimistön toimia hormonien valmistuksessa. Beta-sitosterolia löytyy kasvikunnan tuotteista mm. sahapalmusta ja kurpitsan siemenistä joilla on havaittu olevan hyötyjä miehillä eturauhasen hyvänlaatuisen liikakasvun oireiden hoidossa.

Jamssi

Jamssista saadaan diosgeniinia, joka on progesteronin ja estrogeenin esiaste. On itse asiassa epäselvää kykeneekö elimistö muuntamaan diosgeniinia, mutta sellaisenaankin sillä on havaittu suotuisia vaikutuksia mm. seksuaalisen halun lisääjänä, eturauhasen hoidossa jne. jne.

Glysiini

Glysiini on ei-välttämätön aminohappo.Toimii välittäjäaineena ja on erityisen tehokkaan antioksidantin, glutationin rakenneosa, yhdessä kysteiinin ja glutamiinihapon kanssa. MIelenkiintoista on, että Ambrotosen käytön on havaittu nostavan glutationitasoja, jolloin onkin mielekästä tarjota elimistölle ”eväitä” sen muodostamiseen.Välillisesti glysiini tukee myöskin hormonien muodostumista.

Lysiini

Lysiini kuuluu välttämättömiin aminohappoihin. Se on kollageenin rakenneosa, yhdessä mm. proliinin ja sokerirakenteiden kanssa. Rauhoittaa herpes-virusten toimintaa.Tasapainottaa tässä valmisteessa arginiinin vaikutusta, joka voi herpestä aktivoida. Tukee karnitiinin muodostumista yhdessä C-vitamiinin kanssa, joka auttaa rasvan käyttöä soluissa energian tuotantoon.

Arginiini

Auttaa typpioksidin tuotannossa, joka mahdollistaa verisuonten laajentumisen vrt. ”nitro”. Tukee testosteronituotantoa. Vaikuttaa paranemisnopeuteen, kasvuhormonituoantoon mm.

Glutamiinihappo

Vaikuttaa limakalvojen terveyteen. On niin proliinin(kollageenin rakenne-osa) kuin gamma-aminoivoihapon esiaste, joista jälkimmäisellä on havaittu suotuisia vaikutuksia eturauhasen hoidossa.

Yleisesti

Se yleisvaikutelma mikä välittyy katsottaessa eritoten henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitettua PLUS-vamistetta(tuotenumero 10704) on hyvä. Se vaikuttaa hyvin ajatellulta valmisteelta.Toisaalta tuetaan niin miehen kuin naisenkin hormonien valmistusprosessia ”raaka-aine-teknisesti”, että stimuloidaan niiden muodostumista. Jos ajatellaan, että keskimääräinen PLUSsan käyttäjä ei ehkä ole aivan nuori vaan jo kolmenkymmenen ikävuoden minimissään ylittänyt, huomioidaan hienosti kollageenimuodostus, jolla tuetaan kaikkien kehon kudosten, aina luuston tasolta ihon tasolle, valmistumista. Toisaalta beta-sitosterolilla on joissain tutkimuksissa havaitty hyötyjä estrogeenireseptoripositiivisen rintasyövän hoidossa ja toisaalta negatiivista vaikutusta, joten rintasyövän yhteydessä tutkisin asiaa tarkkaan.

Mitä tulee soijan pelkoon, on hyvä muistaa että PLUS ei sisällä hormoneja, vaan niiden rakennusaineita. On kuitenkin tunnustettava, että soija voi aiheuttaa allergisia oireita ja suosittelenkin jokaista kokeilemaan, että onko PLUS heidän tuntemuksiensa puolesta sopiva valmiste. PLUS ei ole pelkästään naisten valmiste, vaan beta-sitosteroli vaikuttaisi olevan yhteinen nimittäjä luontaisilla eturauhasen hyvänlaatuiseen liikakasvuun käytettävillä tuotteilla - pygeum africanumilla, sahapalmulla ja kurpitsan siemenillä.

Plussalle siis kyllä ja iso +, mutta tietyin varauksin, kokeilkaa ja arvioikaa omin tuntemuksin!

Petri Federley

sivu 2

 

 

Login